AX advokatbyrå

Er personliga och professionella partner i en komplex affärsmiljö.

Vi erbjuder spetskompetens och mer än 20 års erfarenhet av att biträda våra klienter i affärsjuridiska frågor. Vi drivs av en genuin passion och lyhördhet gentemot våra klienters unika affärsutmaningar, och vi strävar alltid efter att skapa långsiktiga relationer grundade på förtroende.

Vi erbjuder

Vi tror starkt på en mindre och mer personlig verksamhet och har valt att forma vår advokatbyrå med en medvetenhet om betydelsen av kostnadseffektivitet, skräddarsydd expertis och gemenskap. Vår övertygelse om ett gott samarbetsklimat och prestigelöshet bidrar till bättre resultat för våra klienter.

AX Advokatbyrå erbjuder kvalificerad juridisk rådgivning och skräddarsydda lösningar till företag och offentlig verksamhet. Våra medarbetare har lång erfarenhet av att arbeta med statliga myndigheter, statliga bolag, kommuner och kommunala bolag och de specifika förvaltningsrättsliga regler som omgärdar offentlig sektor. Våra advokater har stor processvana inom det civil – och förvaltningsrättsliga området. Vår mångåriga erfarenhet gör att vi snabbt kan identifiera kärnfrågorna i varje ärende, vilket resulterar i en tids- och kostnadseffektiv arbetsmetod. Med expertis inom samtliga rätts- och verksamhetsområden kombinerat med nytänkande och proaktivitet, är vi redo att anpassa oss efter era behov och leverera resultat som skapar mervärde för er verksamhet.

Vi är dedikerade till att påverka och uppnå resultat för våra klienter och att göra juridiken begriplig för envar. Vårt engagemang är äkta, och vi är stolta över att vara en advokatbyrå som inte bara löser juridiska problem utan också fungerar som en pålitlig partner. Vi ser fram emot att tillsammans navigera genom komplexa affärsutmaningar och skapa en stark grund för er framtid.

När svårt blir enkelt, när ett problem blir en möjlighet, när en fundering blir ett resultat

Vi hjälper er – Enkelt, Smart och effektivt

Jobba hos oss?

AX advokatbyrå söker passionerade individer som vill vara en del av vårt framstående team. Med över 20 års erfarenhet erbjuder vi spännande möjligheter och en personlig arbetsmiljö.